Și EU sunt campion!

Titlul proiectului: Și EU sunt campion!

Proiect CAEM 2017 – Domeniul A9 – Poziția 2

Ediţia nr. 1 – Concurs – Tenis de masă

REZUMATUL PROIECTULUI

Numărul elevilor participanți la concursul organizat în cadrul proiectului a fost de 66 de elevi de nivel gimnazial, dintre care 55 de elevi școlarizați în cadrul învățământului special și 11 elevi școlarizați în cadrul învățământului de masă.

Beneficiarii direcți ai proiectului au fost reprezentați de elevii de nivel gimnazial din cadrul învățământului special din București care au participat la antrenamente și la competiție. Beneficiari indirecți sunt familiile elevilor, profesorii implicați în proiect, elevii participanți la competiție în calitate de spectatori, membrii comunității locale (parteneri, sponsori).

Activitatea principală a constat în derularea concursului de tenis de masă. Acest concurs a fost organizat pentru elevii de nivel gimnazial pe trei categorii: băieți, fete și echipe de dublu mixt. Echipele de dublu mixt au fost formate din doi elevi, unul școlarizat în cadrul învățământului de masă și unul școlarizat în cadrul învățământului special, indiferent de gen.

Menționăm ca este pentru prima dată în România când se implementează o competiție de sport unificat pentru disciplina sportivă Tenis de masă, la care sunt invitați elevi din  22 de școli.

La finalul concursului elevii au fost recompensați cu diplome și medalii și produse oferite de sponsori, distincțiile acordându-li-se pe podiumul de premiere.

Competiția pentru abilități individuale (masculin și feminin) organizată pentru acest grup de beneficiari dorește să demonstreze antrenorilor, familiilor și membrilor comunității că și elevii noștri pot și vor să facă sport, chiar dacă nu sunt capabile de înalte performanțe motrice și că, prin intermediul acestor activități, stima de sine și încrederea în forțele proprii cresc considerabil. Competiția organizată pentru echipele de dublu mixt a contribuit la integrarea socială a copiilor cu cerințe educative speciale.

Vă așteptăm cu drag la Ediția a II-a a concursului „Și EU sunt CAMPION!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *